Redevice invites… Rush Hour @ klinch

CHICAGO HOUSE OP ZIJN PUURST BIJ REDEVICE INVITES RUSH HOUR @ KLINCH

Sorry dutch only… But we hope the flyer will convince you!
Twee Amsterdamse platenlabels ontmoeten elkaar op vrijdag 17 mei in de Melkweg. Het bekende undergroundcollectief en online label Redevice nodigt Amsterdams meest gerenommeerde platenlabel Rush Hour uit voor een nacht die vooral in het teken staat van de roots van de Chicago house. Maar liefst twee acts uit de begindagen van deze sound – Virgo Four en Elbee Bad – maken hun opwachting in een line-up die verder wordt aangevuld door Rush Hour dj van het eerste uur Antal en Redevice residents Frodo & Pep. Tickets zijn per vandaag in de voorverkoop.

Zowel Virgo Four als Elbee Bad stonden ooit aan de bakermat van de immens populaire Chicago house sound. Een sound die, mede door een fiks aantal re-releases van het Amsterdamse Rush Hour label, de afgelopen jaren een ware comeback heeft gemaakt. Virgo Four bracht in de jaren ’80 al platen uit op het wereldberoemde Trax Records. Dat deze releases de toets der tijd hebben doorstaan blijkt alleen al uit het aantal opnieuw uitgebrachte platen op Rush Hour, het label waar het Amerikaanse duo ook hun nieuwere materiaal op uitbrengt. Hetzelfde geldt “The Prince Of Dance Music” Elbee Bad, die tegenwoordig in Duitsland woont en een paar jaar geleden zelfs een dikke EP maakte met Rotterdammer Gerd.

En wie kan het publiek nou beter opwarmen voor deze twee houseveteranen dan Rush Hour man van het eerste uur Antal? Al sinds jaar en dag draagt hij de sounds uit waar het label voor staat met dikke sets vol house, disco en uitstapjes waar niemand het bestaan van afwist. Frodo & Pep, het neusje van de Redevice zalm, maken met hun groovy en eigenwijze beats de line-up compleet.

What?
Redevice invites… Rush Hour @ klinch

When?
Friday 17th of May

Where?
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a 1017 PH Amsterdam

Tickets:
Presale 14 euro’s -> get them HERE
Doors 16 euro’s

For more info and latest news check out FACEBOOK 

Reacties zijn gesloten.